JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Eurofins Czech >> Vzdělávání a audity >> Školení

Školení

Sidebar Image

Realizace školení „na míru“ co do náplně a rozsahu pro výrobce potravin, provozovatele společného stravování a maloobchodní provozy.

Školení jsou maximálně přizpůsobena požadavkům zákazníka a úrovni znalostí a zkušeností účastníků školení s danou problematikou.

Školení jsou zakončena písemným testem a vystavením osvědčení o jeho absolvování.

Způsob realizace školení:

  • on-line školení,
  • interní školení (v prostorách zákazníka),
  • externí školení (v našich prostorách).

Nabídka školení:

  • Systém HACCP (dle legislativních požadavků).
  • Systém HACCP (dle požadavků GFSI standardů FSSC 22000, IFS, BRC).
  • Hygienické minimum se zohledněním legislativních požadavků.
  • Postupy správné výrobní a hygienické praxe v potravinářských provozech (GMP/GHP).
  • Požadavky standardů bezpečnosti potravin GFSI (FSSC 22000, IFS, BRC).
  • Boj proti potravinovým podvodům v systémech jakosti a bezpečnosti potravin.
  • Řízení alergenů v potravinářských provozech.
  • Řízení fyzikální kontaminace v potravinářských provozech..
  • Obrana potravin.
  • Správná laboratorní praxe v podnikových laboratořích.
  • Označování potravin.
  • Interní auditor bezpečnosti potravin.
  • Senzorická školení.